Ficha del artículo - L'HORT URBA (RUSTICA)

L'HORT URBA (RUSTICA)

Vallès Casanova, Josep Maria

978-84-7628-570-1

EL ARTE DE VIVIR

Precio :17,90 €

 Añadir a la cesta

Sinopsis :


En aquest llibre es donen unes pautes bàsiques per al cultiu d hortalisses als balcons i terrasses. Està pensat per als qui vulguin iniciar-se en aquesta apassionant activitat de produir aliments a casa seva. La senzilla explicació de la fisiologia de les plantes facilita la comprensió de les recomanacions i les tècniques que s hi proposen. Hi trobarem tot allò que cal tenir en compte per a la instal lació, maneig i planificació de l hort i també indicacions per produir compost i de com controlar les plagues. La descripció detallada de les hortalisses que s adapten al cultiu en recipients en completen la informació. Tot el llibre és, d una banda, el fruit de molts anys de practicar l horticultura en una terrassa i, de l altra, una invitació a aquesta aventura joiosa d experimentació, aprenentatge, delit i... bones hortalisses. Disponible també en castellà.

Datos del artículo


Medidas : 15 X 21

Formato : FOREIGN RIGHTS

Año de publicación : 2009

Páginas : 240

Edición : 05

Autores


Vallès Casanova, Josep Maria

Ingeniero agrónomo y agricultor urbano desde hace unos 20 años, con experiencia en jardinería, producción de plantas y agricultura ecológica. Recién licenciado estuvo dos años colaborando en proyectos agrícolas en los llanos venezolanos y en Bolivia. Ha trabajado como docente durante 15 años y actualmente se dedica a la cooperativa Tarpuna, una iniciativa de innovación social que, entre otros proyectos, promueve la agricultura urbana y la agricultura social.

Noticias


Josep M. Vallès a TV3

Josep M. Vallès, l'autor de "L'hort urbà" i "L'hort urbà:plantes aromàtiques", va intervenir ahir dimarts dia 16 d'abril al programa "Divendres" de TV3. Us deixem l'enllaç per si voleu veure el programa. 

17 abril 2013