Logotipo de Ediciones del Serbal

Servicio de suscripciones RSS, seguimiento en Facebook y FAQ

Cesta de productos

Cesta vacía

Menú principal y buscador

Búsqueda interna en el website

Buscador

Ruta de la página actual

Parlar i convèncerReceptes per a fer bones presentacions en públic

Ediciones del Serbal, SA

Book

Portada la publicación

Portada del libro “Parlar i convèncer. Receptes per a fer bones presentacions en públic”

El autor

Teresa Baró Teresa Baró
Teresa Baró es consultora en comunicación desde el año 2000. Durante… [Leer]
Parlar i convèncer. Receptes per a fer bones presentacions en públic
Autor: Teresa Baró Disponible versión en e-bookDisponibles los derechos para el extranjero
Colección: Textos de apoyo
Formato: 15 x 21 cm
Páginas: 152 Año: 2011
ISBN: 978-84-7628-673-9
Tarifa de costes de envío: Básica

Importe del libro y botón de compra

Precio: 12,50 €

Código ISBN de la publicación y palabras clave asociadas

978-84-7628-673-9

Dominar les tècniques de l’oratòria t’ajudarà en els estudis, millorarà  la teva vida social i et brindarà més oportunitats professionals. Val la pena desenvolupar ara aquestes habilitats. Per això, cal que aprofitis tots els recursos que tens a l’abast. Són molts i molt variats, encara que de vegades ens passen desapercebuts.

Fixa’t en els millors professors que tinguis: Quin és el que et fa agradar l’assignatura? Com ho fa? Com parla? Com es relaciona amb els alumnes? Quins recursos expressius fa servir?

Observa els polítics, els professionals de la comunicació i qualsevol persona que parli per ràdio o surti a la TV. Pots fixar-te en la veu, en la posició del cos, en la gesticulació, en la seva indumentària!

Aprèn bé els recursos que els teus professors de Filosofia, Literatura o Llengua t’expliquen. Encara que de vegades costi de creure, les figures retòriques, les normes gramaticals, les tècniques d’elaboració d’un escrit i un bon vocabulari són imprescindibles per a dominar l’art de la persuasió.

A més, cal que aprofitis totes les oportunitats per a practicar: sortir a la pissarra, exposar un treball, ser el portaveu del teu grup, participar en debats i assemblees, dir unes paraules als teus amics el dia del teu aniversari, fer un brindis a casa per Nadal... Ridícul? Mira-t’ho com vulguis. Més ridícul seràs el dia que hagis d’exposar el treball de recerca o el projecte final de carrera, si no saps com fer-ho i no pots fer lluir el teu treball com voldries!

Versión e-book

La obra está también disponible en versión electrónica. Para consultar o adquirir la versión en e-Book, active la solapa roja con una “e” blanca situada sobre la ficha de la publicación.

Noticias relacionadas

Lista de libros de eBooks