e-Stadium 2.0 català

Llibre digital.

8,17 €
Descripción

L’Educació Física és una matèria plena de conceptes que val la pena aprendre i que es relaciona constantment amb altres àrees. D’aquesta manera, l’alumne trobarà sentit a la pràctica que realitza a classe.

L’objectiu d’aquest llibre electrònic és aconseguir que l’alumne sigui capaç d’aprendre per si mateix, que raoni, que adopti actituds crítiques i, per descomptat, que intervingui al fil de les explicacions del seu professor. En aquest llibre trobareu imatges, vídeos i animacions que faran l’estudi teòric d’aquesta assignatura molt més agradable i entretingut.

Tot i que podem seguir les lliçons en una aula digitalitzada, aquest llibre està pensat sobretot per que l’alumne i el professor puguin treballar els conceptes des de fora de l’entorn de l’escola o institut: l’Educació Física és, en definitiva, la pràctica esportiva.

E-Stadium ofereix la possibilitat d’aprofitar al cent per cent les hores lectives que la programació escolar disposa, sense tenir per això de renunciar als conceptes teòrics tan necessaris també per a una correcta aplicació de l’esport pròpiament dit.

Amb explicacions clares, senzilles i esquematitzades, aquí pots repassar els conceptes a distància i autoavaluar al final de cada lliçó amb els exercicis interactius.Detalles del producto
9788476287019

Ficha técnica

Idioma
Català

Ajustes

Menú