e-Stadium batxillerat català

Llibre digital.

8,17 €
Descripción

En els cursos anteriors l’alumne ha tingut l’oportunitat de conèixer les capacitats físiques de l’ésser humà i llur implicació en els sistemes que regeixen el funcionament de l’organisme en l’exercici físic, les manifestacions expressives de la persona i les tècniques específiques que empra (activitats en el medi natural i esportives...) per gaudir del moviment. Ara, en aquest llibre electrònic de batxillerat, l’alumne entendrà per què l’exercici físic és una de les fonts principals de salut.

A e-Stadium de batxillerat s’hi troba un ventall ampli de conceptes que ajuden a completar els coneixements sobre l’Educació Física, i aproparà a l’alumne a les possibilitats diverses de l’exercici físic i a la millor manera de practicar-lo al teu temps lliure.

Gran varietat de recursos multimèdia (imatges, dibuixos, vídeos, animacions i hiperenllaços) que exemplifiquen les explicacions i fan l'estudi teòric molt més agradable i entretingut.

Amb explicacions clares, senzilles i esquematitzades, l'alumne pot repassar tot el temari curricular des de casa i autoavaluar a la fi de cada lliçó amb els exercicis interactius.

Detalles del producto
9788476287316

Ficha técnica

Idioma
Català

Ajustes

Menú